faq

Aangezien jij ons in deze moeilijke periode mee overeind hebt gehouden willen we je met liefde belonen. Zonder jou was dit helemaal niet mogelijk geweest. We maken van jouw Losjes Hemelvaart 2020 dagticket een weekender voor Losjes Festival 2021. Wij sturen je jouw nieuwe ticket(s) voor Losjes Festival Weekender 2021 per mail toe. Nog geen tickets ontvangen, stuur ons dan even een berichtje via het contactformulier op de website.

Ja er zijn lockers aanwezig. Deze kun je huren op het terrein, let op het hele festival is pin-only.

Ja een van de vereiste om de 1,5 meter te kunnen laten varen is dat je in het bezit moet zijn van een negatieve testuitslag via Testen voor Toegang. Heb je nog geen afspraak gemaakt? Dit kan vanaf twee weken voor het festival. Let op dat je uitslag nog geldig is zodra het evenement aanvangt. Vanaf het moment van de uitslag is je test 40 uur geldig.

Als je geen bewijs hebt van een negatieve testuitslag mogen we je helaas niet binnenlaten.

Nee natuurlijk niet, het is iedereen zijn eigen keuze om je te laten vaccineren of niet, het is jouw lichaam. Echter heb jij je wél laten vaccineren? Dan is de overheid bezig om een vaccinatie bewijs te ontwikkelen waardoor jij je niet hoeft laten testen van tevoren. Heb jij je niet laten vaccineren? Dan zorg je dat je jezelf laten testen via Testen voor Toegang. Deze negatieve test uitslag is 40 uur geldig dient nog geldig te zijn bij aanvang van het festival.

Bij de ingang van het festival kom je als het ware bij twee entree poorten. Allereerst de poort voor de controle van je negatieve covid-19 testuitslag. Daarna controleren we je toegangsbewijs.

Als jij je ticket hebt gekocht via ticketswap staat er op dit ticket een andere naam dan jouw eigen naam. Het is niet essentieel om deze personalisatie om te zetten. Mede ook omdat dit best wat administratieve handelingen vraagt. Mocht je dit graag toch willen dan kan dit, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.

Nee, we werken dit jaar volledig met pin-only. Het is dus niet mogelijk om met cash te betalen op het terrein.

Alle gevonden voorwerpen worden door ons verzameld en meegenomen naar kantoor. Mocht je iets kwijt zijn, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier, dan controleren we of er iets van jouw tussen zit.

Ja! De overheid heeft besloten dat vanaf 30 juni 2021 evenementen op de volle capaciteit plaats mogen vinden zonder restricties van 1,5 meter, mits de bezoekers een negatieve testuitslag kunnen laten zien. Dat is ook de reden dat we deze vragen bij de entree. Check het hele artikel van 30 juni hier: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/06/11/vanaf-30-juni-evenementen-met-100-bezoekerscapaciteit-mogelijk.

De ingang is geopend van 13:00 uur tot 20:00 uur. Daarna is het helaas niet meer mogelijk om naar binnen te komen.

Nee dit is helaas niet mogelijk. Je ticket is dan al vergeven. Dit is alleen mogelijk op vertoning van een nieuw ticket voor het evenement.